Lindsay se boji očeta

Foto: Žurnal24 Lindsay Lohan med nakupovanjem v Hollywoodu.
Lindsay Lohan se boji lastnega očeta in razmišlja o sodni prepovedi približevanja.
Oglej si celoten članek

Očitno zvezdničin oče Micheal Lohan postaja vse bolj nemogoč in hčer zasleduje ter ustrahuje, saj je Lindsay že čisto iz sebe. Lindsay je v strahu pred očetom svojemu odvetniku že naročila naj uredi prepoved približevanja. Micheal ima prepoved približevanja že do Lindsayjine sestre Ali in mame Dine. V družini ne mislijo spregovoriti z njim, dokler si ne poišče pomoči.

Spori so ponovno vzkipeli, ko je Micheal obtožil Lindsayjino dekle Samantho Ronson, da njegovo hčer izkorišča le za medijsko pozornost. Lindsay pa je nedavno na svojo stran MySpace napisala: "Očitno je, da moj oče potrebuje zdravila za svoje razpoloženje. Prestopil je vse meje in njegove besede izkazujejo, koliko jeze ima v sebi. Vse skupaj je nevarno in zastrašujoče. Spominja me na to, kako je ravnal z mojo mamo. Mora se ustaviti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.