Lindsay se je izognila ječi

Foto: Žurnal24
Lindsay Lohan, ki ji je grozila ječa, se je gladko izmazala.
Oglej si celoten članek

Lohanova, ki je kršila pogojno kazen zaradi vožnje pod vplivom alkohola, se je rajši kot na sodišču pojavila na filmskem festivalu v Cannesu. Lindsay je čakala sodna obravnava, saj se ni udeleževala niti predavanj o škodljivosti alkohola. Sodnica Marsha Revel je Lindsay, ki se ni potrudila priti na sodišče, izdala nalog za aretacijo.

Izmazala se je
Lindsay so na pomoč priskočili njeni predstavniki za javnost, ki so plačali deset odstotkov jamščine, ki jo je odredila sodnica. Ta je nalog za aretacijo začasno umaknila, zato Lindsay tokrat ne bodo aretirali že na letališču. Njen odvetnik Shawn Chapman Holley se je sestal s sodnico, ki naj bi ji povedal, da Lindsay potrebuje še dva tedna in pol, da opravi svojo osemnajstmesečno kazen udeleževanja predavanj o škodljivosti alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.