Lindsay spet povzroča težave

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lindsay Lohan je pred dvema tednoma opravila formalne dolžnosti pogojne kazni, zato je očitno čas za nove dogodivščine.
Oglej si celoten članek

Lindsay naj bi se konec tedna v nekem klubu močno sprla z neko žensko, ki je dogodek nato prijavila policiji, poroča spletna stran TMZ. Neimenovana ženska je možem v modrem pojasnila, da Lindsay ni bilo všeč, da se je pogovarjala z moškim, s katerim je LiLo prišla v klub. Po njenih besedah je igralka postala ljubosumna, zato jo je začela porivati in suvati.

Policisti so sporočili, da bodo raziskali, ali so trditve ženske resnične, kar bi storili tudi v primeru, če ne bi šlo za slavno osebo. Medtem pa Lindsayjin tiskovni predstavnik Steve Honig sporoča, da so njene besede privlečene za lase. "Lindsay nikakor ni bila vpletena v noben spor, sploh pa ne v tega, o katerem govori ta ženska. Povsem jasno je, da gre za še en primer nekoga, ki išče svojih 15 minut slave in hoče na hitro zaslužiti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.