Lindsay v postelji obdelala pol Hollywooda

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V javnost je prišel seznam slavnih ljubimcev Lindsay Lohan. Objavil ga je In Touch.
Oglej si celoten članek

Igralka je seznam sestavila na neki zabavi.

Lohanova
je trdila, da je v svoji postelji gostila kar 36 estradnikov, med drugim tudi Justina Timberlaka, Zaca Efrona, Heatha Ledgerja, Jamesa Franca, Adama Levina, Colina Farrella, Wilmerja Valderramo, Joaquina Phoenixa, Jamieja Dornana, basista skupine Coldplay Guya Berrymana, Lukasa Haasa, Garretta Hedlunda, Evana Petersa, Ryana Rottmana in Jamieja Burka. 

"Na seznamu je še več slavnih moških. Vsi niso samski … ," je izdal vir. To naj bi bil tudi razlog, da je revija nekatera imena prekrila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.