Lindsey Vonn se trudi okoli partnerja, ta pa le mrko gleda

Foto: Profimedia Lindsey Vonn Foto: Profimedia Lindsey Vonn Foto: Profimedia Lindsey Vonn Foto: Profimedia Lindsey Vonn Foto: Profimedia Lindsey Vonn Foto: Profimedia Lindsey Vonn Foto: Profimedia Lindsey Vonn
Težave v raju?
Oglej si celoten članek

Ameriško smučarsko legendo Lindsey Vonn so paparaci ujeli med smučarskimi počitnicami v mondenem letovišču Baqueira Beret v Španiji. Družbo ji je delal partner, igralec Diego Osorio, njegova sestra in svak.
Osorio je bil tistega dne očitno slabe volje …

Njuna ljubezenska zgodba se je sicer začela kmalu po koncu zvezdničine zveze z igralcem ameriškega nogometa PK-jem Subbanom. Z njim je bila celo zaročena, na kolena pa ni padel on, ampak ona!
Pred njim je Lindsey dve leti grel igralec golfa Tiger Woods.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:20 29. December 2022.

    Čak mal... Ma ne mi rečt, da je le začela barve ločevat/ zaznavat...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.