Lionel ne sme peti na hčerini poroki

Foto: Žurnal24 Joel Madden Lionel Richie Nicole Richie
Nicole Richie naj bi po poročanju ameriških medijev svojemu očetu, slavnemu Lionelu Richieju, prepovedala petje na njeni poroki z glasbenikom Joelom Maddenom.
Oglej si celoten članek

Joel Madden, pevec skupine Good Charlotte, je v nekem intervjuju povedal, da bi si zelo želel, da bi na njegovi poroki z Nicole Richie njen oče Lionel zapel pesem.

 

Njegova ideja pa očitno ne diši njegovi zaročenki, ki je med nedavnim podpisovanjem svoje knjige Priceless dejala, da se to ne bo zgodilo. "Joelova ideja mi ni všeč, moj oče ne bo pel na moji poroki," je povedala Nicole.

 

61-letni glasbenik, ki je posnel hite, kot so All Night Long, Dancing on the Ceiling in Say You Say Me, se na hčerino prepoved še ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.