Lisa Marie Presley v vojni z mamo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hči pokojnega Elvisa Presleyja ima s svojo mamo nemalo težav.
Oglej si celoten članek

Priscilla Presley je namreč jezna na hčerko Liso Marie Presley, da nič ne ukrene glede slabega obnašanja njene 23-letne hčerke Riley Keough, vnukinje pokojnega kralja rock'n'rolla.

Riley je razlog, da Lisa Marie in Priscilla ne govorita, je povedal vir. Lisa je s hčerko preveč popustljiva, Priscilla pa se trudi, da bi vnukinjo ukrotila, preden bi končala na kliniki za odvajanje, zanosila ali še huje, končala kot še ena hollywoodska žrtev.

Obe materi se glede vzgoje nikoli nista strinjali, vse pa postaja vedno hujše. Veliko je kričanja, loputanja z vrati in solz, je še povedal vir. Lisa Marie si želi vzgajati po svoje, Priscilla pa nanjo ves čas pritiska. Riley jima grozi, da z obema ne bo več govorila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.