Liz Hurley o smrti svoje velike ljubezni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka je "pokopala" že dva nekdanja partnerja.
Oglej si celoten članek

Leta 2020 je bilo za igralko in nekdanjo manekenko Liz Hurley črno. Umrl je namreč oče njenega sina Damiana, podjetnik in filmski producent Steve Bing, ki je dočakal le 55 let. Skočil je s 27. nadstropja stanovanjske stavbe.

Marca letos pa jo je doletela še ena tragična vest, ko je umrl legendarni avstralski igralec kriketa Shane Warne. Pri 52-tih letih ga je izdalo srce. Shane in Liz sta se po treh letih ljubezni razšla leta 2013, lani pa naj bi se spet zbližala, a te informacije nista potrdila. O žalovanju je za RTL povedala: "Kadar prestajaš hude čase, kot jih sedaj jaz, ti postane jasno, da moraš stvari, ki jih imaš, ceniti. Moraš se zavedati, da si je treba za ljudi, ki so ti pomembni, vzeti čas." Dodala je še: "Vsakič, ko dobim slabo novico, naredim isto stvar: pokličem svoje najbližje in z njimi preživim veliko časa."

Nasvet, ki si ga velja zapomniti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.