Ljubezen – imate vprašanje?

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Žurnal24 se bo naslednji teden pogovarjal z avtorjem knjige Formule ljubezni. Če imate kakšno vprašanje o ljubezni in zaljubljenosti, nam ga pošljite.
Oglej si celoten članek

Knjiga Formule ljubezni dr. Zorana Milivojevića je ta teden presegla 2500 prodanih izvodov, kar pomeni, da bralke in bralci še vedno množično iščejo odgovore na vprašanja o ljubezni in zaljubljenosti ter zapletih in dvomih, ki se pojavljajo v povezavi z eno ali drugo. Žurnal24 se bo naslednji teden o vsem tem in še čem pogovarjal z avtorjem knjige, možnost vprašanj pa ponujamo tudi vam.

Vaša vprašanja bomo zbirali do ponedeljka, pošljete pa nam jih lahko s pomočjo spodnjega formularja. Izbrali bomo najboljše in jih zastavili Milivojeviću.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.