Ali Tamara in Renato pretiravata z vročimi posnetki?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Med resničnostnima golobčkoma je še vedno hudo vroče …
Oglej si celoten članek

Tamara Korošec in Renato Lužar, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, sta po dveh letih še vedno do ušes zaljubljena in strastna, če sodimo po fotografijah, ki jih objavljata na Instagramu. Pred kratkim sta očitno uživala v toplicah in objavila kar nekaj provokativnih fotografij, na eni izmed njih Tamara v mini kopalkah sedi Renatu v naročju, nekateri pa se sprašujejo, ali nista šla korak predaleč, glede na to, da sta vzor tudi marsikateremu najstniku in najstnici. 

Foto: Instagram Tamara Korošec

Golobčka naj bi se letos poleti tudi poročila, a sta načrte opustila, saj jima je trenutno bolj pomembno, da si uredita stanovanje na Renatovi kmetiji, trenutno namreč živita v sobi pri njegovih starših. Kakorkoli, mi smo veseli, da je njuna ljubezen, ki se je rodila na televiziji, tudi v resničnem življenju tako močna. Naj traja!

Foto: Instagram Tamara Korošec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.