Ljubezen po domače: Fantje in dekleta, ki želijo osvojiti srca kandidatov

Foto: POP TV Milan Medved Foto: POP TV milan medved Foto: POP TV milan medved Foto: POP TV Vesna Šošterič Foto: POP TV Vesna Šošterič Foto: POP TV Vesna Šošterič Foto: POP TV Vesna Šošterič Foto: POP TV Vesna Šošterič Foto: POP TV Jože Mastnak Foto: POP TV Renato Foto: POP TV Renato
Kdo je kandidatom šova Ljubezen po domače poslal pisma?
Oglej si celoten članek

Sinoči se je začela nova sezona šova Ljubezen po domače. Voditeljica Tanja Postružnik Koren je kandidatom prinesla pisma in POP TV je končno razkril pogumne Slovenke in Slovence, ki si želijo osvojiti srca njihovih kandidatov.

Dva kandidata pa sta morala šov na žalost zapustiti, eden pa je odšel prostovoljno. Več o tem lahko preberete na spodnji povezavi.

Magazin Ljubezen po domače: Trije kandidati so se poslovili iz šova

Kandidate sedaj čaka težka naloga, saj lahko v naslednjo oddajo povabijo le šest oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.