Ljubezen po domače: Je ena izmed kandidatk res poročena?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ups, to pa je nerodno …
Oglej si celoten članek

Skrivnostna Nana, ki se je boju za srce Damjana Šalmuna v šovu Ljubezen po domače pridružila naknadno, je z udeležbo presenetila predvsem Barbaro Pastirk, ki je komentirala, da Nano pozna že od prej. Nana je bila nekoč namreč poročena z bratrancem Barbarinega očeta, s katerim ima tudi otroka. 

Ločila sta se že leta 2010, sedaj pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Na vprašanje, ali je bila v zvezi z njim tudi v času snemanja šova, pa je odgovorila: "V bistvu nič resnega. Je pa res, da sem v šovu sodelovala, ker so me povabili ustvarjalci oddaje. Tako da dejansko nisem bila zainteresirana za Damjana, niti ni moj tip. Sodelovala sem zgolj in samo za šov." S Pop TV-ja so sicer sporočili, da informacije, da naj bi bila Nana poročena, niso imeli. 

Nana pa ni bila edina zasedena tekmovalka v šovu. Prav tako je bila v času snemanja šova v zvezi Alenka Brezovšek, le da je bilo njeno razmerje takrat v krizi, prijavila pa se je kot podpora prijateljici Darji, ki se je prav tako borila za srce Janeza Rebernika. 

Foto: POP TV damjan šalamun

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:28 20. December 2020.

    www︎.︎tweom︆.︆com - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.