Ljubezen po domače: Je Monika končno našla gospoda pravega?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Oglej si celoten članek

Moniko Košenina je Slovenija spoznala v šovu Kmetija, videli pa smo jo tudi v tretji sezoni šova Ljubezen po domače, ko je prišla podpret prijateljico Darjo Tomažin, ki je iskala ljubezen. V četrti sezoni je celo sodelovala kot tekmovalka, a žal iz te moke ne bo kruha, saj se je, kot je sedaj že znano, čebelar Damjan Šalamun odločil za Barbaro Pastirk, s katero sta se pred kratkim razveselila rojstva deklice. 

A simpatična Monika pravi, da ne bo obupala: "Zaenkrat še nisem spoznala gospoda pravega. Še vedno iščem. Sem pa na snemanju zelo uživala, vedno nas peljejo na lepe lokacije in nikoli mi ni žal. Sama se sicer ne bi odločila, da bi povabila fante k sebi, saj moraš s tem izpostaviti tudi svoje domače."

Sicer pa svetlolaska dobro ve, kaj hoče. "Želim si nekoga zrelega, ki ve, kaj hoče v življenju. Nekoga, ki rad hodi na sprehode in izlete," pravi Monika, ki si je med letošnjim dopustom privoščila sanjske počitnice v Grčiji. 

Monika je sicer hči naše še bolj znane resničnostne zvezdnice Darinke Košenina, ki je sodelovala tako v Kmetiji kot v Ljubezni po domače.

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.