Ljubezen po domače: Kandidat nizkotno nad konkurenta

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Medtem ko so ga podcenjevali, je on v postelji masiral Mijo ...
Oglej si celoten članek

Boj za postavno junakinjo podeželja iz šova Ljubezen po domače, Mijo, je hudo napet, njeni kandidati pa ne izbirajo sredstev. Tako se je Milan že kar malce nizkotno spravil nad svojega konkurenta Lovra, ki je od svojih sotekmovalcev malce starejši. Lovro noči namreč ni prespal z ostalimi, temveč je prenočil v nadstropju nižje, kjer se nahaja tudi Mijina spalnica.

Milan je bil prepričan, da to ni zato, da bi se ponoči priplazil k Miji, pač pa je bil razlog bolj praktične narave. David je komentiral, da ga ne skrbi, da bi z Mijo kaj počel že prvo noč, temveč, da je spal drugje, da bi bil bližje WC-ju ali prvi pomoči. 

"On je satan in nam je prišel žensko speljat. /.../ Po mojem je v letih, ko se ponoči zbudi samo še, če se polula. Gospod je v letih, morda je to prostata in mora biti blizu WC-ja. Ga popolnoma razumem in cenim to, da nas noče zbuditi in nam pusti spati," je Lovrovo izbiro sobe komentiral Milan. 

A tekmeci so Lovra močno podcenili. Medtem ko so si ga mlajši konkurenti privoščili, je on izkoristil zgodnje jutro in Mijo presenetil s kavo v postelji ter masažo vratu. Kasneje je v kamero povedala, da se vidi, da Lovro zelo lepo ravna z ženskami in da so njegovi dotiki zelo naravni in prijetni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.