Ljubezen po domače: Kandidatka prekinila zvezo, njemu je zelo hudo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pa tako obetavno je bilo …
Oglej si celoten članek

Rasema Begulić, kandidatka šova Ljubezen po domače, je spet samska. Njena zveza s 7 let mlajšim Goranom iz Beograda, ki je delal v Kopru, se je po dveh tednih končala. Rasema pravi, da je bila težava v njej, saj še vedno ni prebolela zveze s 25 let mlajšim moškim.

Foto: Osebni arhiv rasema begulić

"Nisem čutila kemije. Moram preboleti staro zvezo, sicer ne bo šlo. Vem, da bi mi Goran dal vse, a enostavno ne gre. Nočem izkoriščati njegove radodarnosti. Na sebi varčuje, meni pa daje. Nisem takšna,“ je povedala za naš portal in dodala, da je zvezo končala po telefonu. 

Že pred dnevi, ko smo poročali o njeni novi zvezi, nam je Rasema zaupala, da je Goran do ušes zaljubljen vanjo in da je to javno tudi razglasil. Beograjčanu je sedaj zato tudi zelo hudo. "Zelo mu je hudo, a sem mu rekla, da je bolje, da to končava sedaj in da ga ne zavajam z lažno zvezo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:26 17. Maj 2020.

    Ha,ha koja drama😭

  • 13:25 17. Maj 2020.

    Ha,ha kaka komedija😭

  • 01:12 17. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.