Ljubezen po domače: Kandidatka šokirala vse

Foto: POP TV Miroslav Šinkovec, Ljubezen po domače Foto: POP TV Ljubezen po domače, Miroslav Šinkovec Foto: POP TV Ljubezen po domače, Marina Foto: POP TV Jani Zorec, Ljubezen po domače Foto: POP TV Ljubezen po domače, Jani Zorec Foto: POP TV Ljubezen po domače, Matea Foto: POP TV Matej Rupar, Ljubezen po domače Foto: POP-TV-2 Ljubezen po domače, Matej Rupar Foto: POP TV Ljubezen po domače, Nina Foto: POP TV Drago Kraševec, Ljubezen po domače Foto: POP TV Ljubezen po domače, Drago Kraševec Foto: POP TV Ljubezen po domače, Gordana Foto: POP TV Tomaž Kržič, Ljubezen po domače Foto: POP TV Ljubezen po domače, Tomaž Kržič Foto: POP TV Ljubezen po domače, Svetlana
Pet moških tekmovalcev v šovu Ljubezen po domače je moralo izločiti eno od deklet, ki so jih spoznali na hitrih zmenkih.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci šova Ljubezen po domače (Miro, Matej, Drago, Tomaž in Jani) so morali med šestimi dekleti izločiti eno. Vsi so spoznali šest kandidatk, ki so jih sami izbrali na podlagi številnih pisem, ki so jih dobili.

Prav vsi so se pri odločitvi, koga izločiti, dodobra preznojili in se s težavo odločili, katera je tista, ki zapušča šov. Le Mateju, 25-letnemu kavboju iz Sela pri Robu, je bila zadeva olajšana. Tekmovalka Nina, ki si ga je želela spoznati, je iz igre odstopila kar sama. S tem je šokirala svoje sotekmovalke, Matej in predvsem voditeljico Tanjo Postružnik Koren, ki na svojem obrazu ni mogla skriti presenečenja.

Morda je njen odstop (op.p. odstopila je zaradi nepojasnjenih zdravstvenih težav) morda malce presenetil, predvsem zaradi neprijetnega trenutka na zmenku. 25-letnik jo je po tem, ko je izjavil, da ima rada mlajše moške, vikal. Od tu naprej je bilo vse malce bolj nerodno, a se ji je opravičil ter pojasnil, da jo je začel vikati šele, ko je omenila leta.

Zapletlo pa se je tudi pri Tomažu. Ta je spoznal le pet kandidatk od šestih, ki jih je izbral. Ena od njih na snemanje ni prišla. A Tomaž je moral vseeno izbrati eno, ki je šov zapustila. Katero so izločili kandidati, si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.