Ljubezen po domače: Komentator pred kamero oštel bodočega zeta

Foto: POP TV
Foto: POP TV
To je fant Teje Rožen.
Oglej si celoten članek

Ljubezenski šov Ljubezen po domače letos spremlja oddaja Ljubezen po domače na kavču, v kateri nekdanji kandidati komentirajo dogajanje. POP TV je za to vlogo izbral tudi Jožeta Rožena in njegovo hčerko Tejo iz tretje sezone. Včeraj se je paru pridružil Tejin fant Sebastjan, ki pa na bodočega tasta ni naredil najboljšega vtisa, saj mu je postregel s paradižnikom in mocarelo. "To, da bom jedel,“ je ob pogledu na krožnik izustil Jože, pozneje pa zagrozil: "Pri naši hiši je tudi zet. Dobro kuha, če mi bo pa še enkrat tole travo prinesel, bo takoj letel od bajte.“

Foto: POP TV jože rožen
Sebastjan priznava, da je s tastom včasih težko in da bi bilo dobro, da bi si našel žensko, s katero bi potem lahko skupaj gledali šov.
Sebastjan je bil sicer duhovit komentator, zato upamo, da ga bomo še kdaj videli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.