Ljubezen po domače: Ljubezen ni zdržala, zato sta se Gašper in Patricija razšla

Foto: POP TV
Foto: POP TV
V zadnji oddaji Ljubezen po domače je bilo videti, da je šov združil dva para.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo videli zadnjo oddajo letošnje sezone šova Ljubezen po domače. Voditeljica Tanja Postružnik Koren se je veselila, da je šov združil dva para - Jaka Hafner je ljubezen našel pri Ani Podobnik, s katero bosta že čez nekaj dni postala starša, Gašper Hafner pa je osvojil srce mlade Patricije Lovenjak. V šovu se je govorilo celo o dvojni poroki, a iz te moke ne bo kruha. Gašper in Patricija sta se razšla ...
 
"Pred oddajo sem spoznal dekle in začutil sem, da bi med nama lahko nekaj bilo. Do konca snemanja sva bila v stikih, tudi zvečer, ko so šla dekleta spat, sva se midva pogovarjala. In do zadnjega je obstajala misel, da bom odstopil in šel k njej,” je za 24ur.com povedal Gašper, ki pa se je na koncu odločil, da snemanje izpelje do konca. "Vedel sem, da če bom to naredil, da jo bom izgubil. Ustrašil sem se, da sem prevelik 'luftar' zanjo in sem se umaknil. Namesto da bi si rekel, da grem, ker je vrhunska. Na nek način me je snemanje prevzelo in sem imel premalo razčiščeno pri sebi, da bi prišel do tega spoznanja. Ker sem se vsemu skupaj odrekel, sploh pa tisti punci. Nisem bil dovolj psihično močan."

Gašper poudarja, da je Patricija krasno dekle in da jo ima rad, ne more pa biti z njo v zvezi. "Prizadel sem Patricijo, pred tem tisto dekle. Res nisem bil dovolj močan. Pa sem mislil, da sem, ampak nisem bil. Mogoče sem si vse skupaj vzel preveč lahko, sploh s tega vidika, ker sem bil prepričan, da se ne bom zaljubil. Mogoče bom imel srečo, da bom pri tej punci prišel nazaj. Mogoče. Ne vem, nič ne bom govoril, če bom, bo vrhunsko, če ne, sem si pa sam kriv,” je še povedal za omenjeni portal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:51 1. Julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 …

  • 14:34 1. Julij 2019.

    Nobenega od teh dveh ne bi imela, če bi ju za mano metali. :) Patricije je škoda zanj, tak da …

  • 14:08 1. Julij 2019.

    Za ta dva je zaenkrat škoda vsake ženske. Nedorasla, topoumna, brez manir.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.