Ljubezen po domače: Marko razkril, kako se je Darja v resnici odzvala na vest, da ima drugo

Foto: Osebni arhiv marko posavec Foto: Osebni arhiv marko posavec Foto: Osebni arhiv marko posavec
Ni bilo tako, kot je bilo prikazano na televiziji.
Oglej si celoten članek

V nedeljo smo v šovu Ljubezen po domače videli, da se iz simpatije med Darjo in Markom ne bo razvilo več kot le prijateljstvo. Marko se je namreč zaljubil v drugo …

Tega ni načrtoval, zgodilo se je spontano, pravi. Kot je povedal za Žurnal24, je svojo srčno izbranko Natašo, ki se ukvarja z nepremičninami in lobiranjem, spoznal na neki razstavi, in sicer prek skupnih prijateljev. To se je zgodilo po 8-dnevnem snemanju na Darjini domačiji in pred romantičnim potovanjem s tekmovalko šova.

“V tem času je prišla ženska, ki je premešala karte,” nam je zaupal simpatični Marko, ki je na vprašanje, kaj ima Nataša, česar Darja nima, odgovoril: “Pri Darji sem najbolj pogrešal ženstvenost. Tega ima premalo. Je bolj robata. Ona ima veliko srce, to se vidi pri njeni ljubezni do živali, v odnosih do moških pa ni tako nežna. Pri njej gre vse skozi delo … Tukaj se izgubijo čustva. Enostavno ne pride do kemije.”
Foto: Osebni arhiv marko posavec
Marko se je sicer videl na Darjinem posestvu. “Da, a velikimi popravki. Ta domačiji je malo zastala. To je razumljivo glede na situacijo, v kateri se je znašla Darja. Potrebuje močno moško roko in malo večji finančni vložek. Vse je lepo nastavljeno, ampak je treba še kaj vložiti in optimizirati zadevo.”

Z Darjo je Marko še vedno v stikih. Med njima se je razvilo prijateljstvo, zato jo je Marko tudi povabil na praznovanje abrahama, na katerem je bilo 100 ljudi. Prišel je celo župan, nam je še povedal.

“Bila je solzna”

Na televiziji je bilo videti, kot da je Darja čutila, da je Marko z mislimi drugje, a temu ni bilo tako, pravi 50-letnik. “Na televiziji je bila popolnoma drugačna zgodba, kot je bila v resnici. Darja je to težko sprejela, bila je solzna in ostala je brez besed. Televizija je to 'sfrizirala', da ni bilo tako dramatično. Tisti dan je bil zanjo in tudi zame težek. Zadevo je bilo treba izpeljati do konca in težko je bilo odigrati to vlogo,” nam je še zaupal Marko.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • dd
    08:45 18. Junij 2019.

    Izpeljati vlogo? Ali ni bolj pošteno in preprosto bilo povedati resnico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.