Ljubezen po domače: Miha se po razhodu z Vesno tolaži z ljubicami

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Vesna ostaja v njegovem srcu ...
Oglej si celoten članek

Miha Rebrnak, ki je svoje bivše dekle Vesno Šošterič spoznal v šovu Ljubezen po domače, jo še leto dni po razhodu ne more pozabiti. "Nič nimam, imam ljubice, ampak niso resne kot Vesna. Iščem resno punco za družino, a ne najdem prave. Imel sem tri, štiri ljubice, ne na enkrat, seveda, a nobena ni resna," pravi Miha in dodaja, da z Vesno nista več na vezi. 

"Nisva v stikih, noče imeti stikov z mano, jaz pa ne z njo, saj jo bom tako še težje pozabil. Nisem je še. A ona si ni želela resnega fanta, v meni je videla samo korist in seks. To je že rada videla, da je bila fino posek****. A jaz rabim več od ženske, da drug drugemu pomagava, se poslušava … Poleg tega njo ata komandira, jaz nisem imel besede tam, naj si potem najde enega pijančeka," je še vedno razočaran Miha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.