Ljubezen po domače: Mihaela iskreno o tem, zakaj z Matejem nista postala par

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Pa tako dobro je kazalo …
Oglej si celoten članek

V zadnji sezoni šova Ljubezen po domače je svojo sorodno dušo iskala tudi Mihaela Krajnc in zdelo se je, da jo je tudi našla. Z Matejem Rokavec sta bila drug nad drugim navdušena, a se njuna simpatija ni razvila v ljubezen. Kriva je bila razdalja ... "Ugotovila sem, da se za nobenega moškega nisem pripravljena odpovedati tej kmetiji. Tudi od njega ne morem pričakovati, da bo doma vse pustil in prišel k meni. Če bi bile okoliščine drugačne, bi se to morda drugače razpletlo,“ je Mihaela povedala v oddaji, za Žurnal24 pa dodala, da sta po koncu snemanja ljubezni dala priložnost in da je celo spoznala njegovo družino. A ljubezen do kmetije je bila močnejša. "Ta kmetija je že več generacij v naši družini. Gledala sem, kako je dedek postavljal na noge, kako se oče trudi in nimam srca, da bi jo pustila.“

Mihaela pa je sedaj našla tudi srečo v ljubezni. Ko se je Matej poslovil, ji je pisal znanec, s katerim je že nekaj časa srečna v zvezi.

Srečen je tudi Matej, in sicer s Sentyo, ki se je potegovala za srca Davida Krulčiča. Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:37 23. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.