Ljubezen po domače: Mihaela objavila posnetek, ki bo moškim kratil spanec

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Spominja na vročo domino …
Oglej si celoten članek

V novi sezoni šova Ljubezen po domače svojega princa išče tudi 24-letna Mihaela Krajnc iz Mute. Rockerica po duši, ki so ji všeč moški s tetovažami, svoje divje plati ne skriva – tudi na družbenih omrežjih ne, kjer lepotička z "odštekano“ pričesko kdaj pa kdaj objavi tudi kakšen vroč posnetek, ki prav nič ne spominja na dekle s podeželja ... "Nisem popolna, sem pa zvesta, zabavna in poredna," je zapisala ob vroči fotografiji.

Mihaela v šovu ljubezen išče skupaj s svojo teto Metko. Kot je povedala, želje po poroki nima, želi pa spoznati moškega, s katerim bi odprla turistično kmetijo. Kandidatov ji sedaj verjetno ne manjka ...


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.