Ljubezen po domače: Mladi junak podeželja ljubezni ni našel v šovu, ampak …

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Sčasoma je svojo ljubezensko srečo našel v resničnem življenju.
Oglej si celoten članek

Številni držijo pesti, da svojo ljubezen v tej televizijski sezoni najde sanjski moški Gregor Čeglaj. Pred njim so nekateri namreč jo, sploh junaki podeželja v priljubljenem šovu Ljubezen po domače. Spet drugi pa so ostali praznih src, a ljubezen našli kasneje.

Eden izmed njih je tudi Simon Peter (32) z idilične turistične kmetije pod Peco, ki je leta 2016 iskal ljubezen v šovu Ljubezen po domače. Danes je Simon že dve leti in pol srečen s svojo srčno izbranko, s katero si nekoč želita tudi družino. Zanimivo pa je, da njegovo dekle, ko sta se spoznala, ni vedelo, da je bil Simon nekoč eden izmed televizijskih iskalcev ljubezni. 

Foto: POP TV Simon Peter

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:31 14. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.