Ljubezen po domače: Na vse pretege se je branil fotografiranja z voditeljico

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Morali so ga podkupiti.
Oglej si celoten članek

Kot smo izvedeli, je imela ekipa POP TV med snemanjem promocijskih fotografij za šov Ljubezen pod domače manjše težave z "modelom“. Tanji Postružnik Koren, voditeljici šova, so namreč v studio pripeljali prašiča Alberta, ki nikakor ni hotel stopiti na rožnato podlago.

Foto: Mankica Kranjec tanja postružnik koren

Alberta, ki je terapevtski pujs in redno obiskuje šole in vrtce, so med drugim poskušali prepričati s čokoladnimi piškoti. Te je sicer vzel, na podlago pa kljub temu ni stopil, pravijo na POP TV. Na koncu ga je Tanja z jabolkom le uspela prepričati v fotografiranje ...

Foto: Mankica Kranjec tanja postružnik koren

Drugi del nove sezone je na sporedu nocoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:54 10. Marec 2018.

    Pujs precenil, da je dost, če je pras...na pink podlagi.

  • 14:02 10. Marec 2018.

    pujs bolj pametn

  • 09:46 10. Marec 2018.

    Idioti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.