Ne le zaradi moških, Nataša in Sonja sta si v laseh tudi zaradi tega

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Vojna med našima resničnostnima zvezdnicama še kar traja.
Oglej si celoten članek

Nataša Masten in Sonja Plešnar, ki sta se v prejšnji sezoni šova borili za srce Mitje Rusa, sta na bojni nogi že dve leti. Med njima je v eni izmed oddaj prišlo celo do fizičnega obračuna, po snemanju pa vojno nadaljujeta preko medijskih izjav, ki jih dajeta druga o drugi.

Kot je znano, se je Nataša udeležila tudi nove sezone šova, kjer se je borila za srce Jureta Strune, a žal neuspešno. Mitja in Sonja pa sta to sezono komentatorja spremljevalne oddaje Ljubezen po domače na kavču. "Prepričana sem, da sta v to vlogo privolila zato, da se lahko še naprej izživljata nad mano. Zagotovo sta vedela, da bom v novi sezoni. Sicer pa sta s komentatorskim mestom zaslužila več kot jaz v šovu. To so preverjene informacije. Mene v ljubezenskih šovih ne boste več videli. Izučilo me je, da to ni primeren način za iskanje ljubezni, saj je prisotne preveč provokacije z vseh strani in se mi s tem ne ljubi ukvarjati," je konec marca za zurnal24.si povedala Nataša.

Kdo je zaslužil, koliko, pa žal ne bomo izvedeli, saj Pop TV pravi, da "honorarjev ne razkrivajo in ne komentirajo". 

Foto: Voyo Ljubezen po domače

A Sonja pravi, da to vsekakor ne drži. "Ja, seveda, zaslužila sva za hišo in še potovanje na Maldive. Kje pa! V komentatorsko oddajo nisem šla zaradi Nataše ali denarja, temveč zaradi nove izkušnje in druženja. Če bi šla zaradi denarja, se ne bi splačalo. Nataša v mojem življenju ne igra nobene vloge. Želim, da me pusti pri miru, kot jaz njo pustim pri miru. Če bo šlo tako naprej, bomo bombardirali drug drugega. Po meni ne bo nihče hodil. Ne pozna me, pa me blati, da bi ona lepše izpadla," je prepričana Sonja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.