Ljubezen po domače: Odšla prostovoljno, še prej pa jim je povedala svoje

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Mirjana brez dlake na jeziku razburila konkurentke.
Oglej si celoten članek

Na kmetije Poptevejevega ženina, Janeza Marna, je počilo. Mirjana se je odločila prostovoljno oditi, še prej pa je vsem povedala svoje mnenje.

"Žal mi je, a moram vam nekaj povedati. Mislim, žal mi je, ker moram prekiniti to lepoto … Resnično lepo sem se imela na izletu. Pripravljam se na odhod domov. Nič se mi niste zamerili. Želim pa povedati nekaj, kar me je presenetilo. Obnašanje, medsebojni odnosi, govoričenje drug drugemu za hrbtom. Kaj je šala in kaj ni, vsega je bilo. Boljši pogoji za nekatere. Janez, tudi ti si se do Danice in Sabine malce drugače obnašal. Dal si jima prednost v nekaterih stvareh. Katarina, ti se mi zdiš v redu, vendar me je malo vznemirilo to, da enkrat želiš biti z Janezom, drugič ne,“ je povedala in dodala: "Grem domov, ni mi všeč vaš način obnašanja in pika.“

Mirjana tudi meni, da imata Danica in Sabina Janeza "pod kontrolo“. Najbolj so njene besede zbodle Sabino. "Ves čas smo te hvalile, da nam sedaj takole zabiješ … Ni lepo,“ je bila razburjena Sabina, sicer znana tudi iz šova Kmetija.

Tudi Danica je ob besedah konkurentke obnemela. "Ne vem, kaj naj si mislim. Ali je neumna ali je nesramna ali ji je Katarina oprala možgane. Takšne Mirjane ne poznam.“

Foto: PopTv janez marn

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:49 30. November 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • 20:11 30. November 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček …

  • 14:37 30. November 2020.

    Ma che facca bruta je tale Janez, POPtv ga lahko vzame za maskoto. Kakšen karizmatičen ženin, ojoj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.