Ljubezen po domače: Po koncu ljubezni se Tamari odpirajo nove poti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sedaj je sodelovala tudi z Raayjem.
Oglej si celoten članek

Leto 2020 se je za Tamaro Korošec začelo slabo … Z Renatom Lužarjem, ki ga je spoznala v šovu Ljubezen po domače, sta se razšla in morala se je preseliti nazaj v Poljčane.

Pred kratkim nam je zaupala, da je zaradi razhoda še vedno žalostna, a temnolaska se zaradi tega ne zapira med štiri stene. Pred kratkim je dobila celo zelo razburljivo priložnost – sodelovala je pri snemanju spota Vino in noć pevca Dina Petrića, ki očitno sodeluje z našim producentom Raayjem, s katerim je Tamara pred kratkim posnela fotografijo.

Dino je na Hrvaškem vse večja zvezda, zaslovel pa je s šovov The Voice, v katerem se tako navdušil mentorje, da so si ga vsi želeli v ekipi. Prišel je celo do finala in si prislužil naziv „hvarski slavček“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.