Ljubezen po domače: Po več ljubezenskih padcih pravi, da je danes v "rahli zvezi"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ste že slišali za "rahlo" zvezo?
Oglej si celoten članek

Zdi se, da je Janez Rebernik, ki je sodeloval v četrti sezoni šova Ljubezen po domače, končno našel ljubezen. Po tem, ko se mu ni izšlo z izbranko  iz šova, simpatično Darjo, naj bi se dobival z junakinjo druge sezone šova, Tamaro Korošec, a sta kasneje namignila, da je bila njuna zveza le "medijska potegavščina".

Janez je za naš medij sicer že avgusta zaupal, da je spoznal dekle, s katero bosta skupaj preživela tudi poletni dopust, kaj več takrat ni želel razkriti. Je bil pa malo manj skrivnosten tokrat. "Sva v rahli zvezi, a je ne bi rad izpostavljal, saj ni znana oseba in si tovrstne izpostavljenosti ne želi," je povedal za zurnal24.si, na vprašanje, kakšna je "rahla" zveza, pa odgovoril: "Druživa se in dobivava. Bomo videli, kaj se bo razvilo. Januarja bom lahko povedal kaj več."  Potrdil je še, da je to dekle, s katero je preživel poletni dopust. 

Foto: POP TV ljubezen po domače, janez rebernik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.