Ljubezen po domače: Počilo je, ko so bile kamere ugasnjene

Foto: POP TV
Foto: POP TV
V Ribnici prava drama.
Oglej si celoten članek

V hiši Mitje Rusa, ki v šovu Ljubezen po domače išče družico, je počilo, ko kamere niso bile prižgane. "Ni to nobeno ponižanje. Samo malo …“ je rekel Mitja, ko je Nataši sledil v spalnico. "Rekel si, da me ne boš ponižal. Pred celo Slovenijo me hočeš ponižati. Jaz hočem biti s tabo do konca, sva se zmenila, kaj je narobe,“ je bila na robu živčnega zloma kandidatka, ki že od prve oddaje velja za Mitjevo favoritko. 

"Prosim, zaupaj mi,“ je moledoval Mitja, a Nataša mu očitno ne zaupa več: "Ne bom šla domov, ne grem več nikamor, ni me več na tem svetu.“

Ostali dve kandidatki, ki se borita za Mitjevo srce, Vesna in Sonja, sta bili šokirani, saj nista razumeli, kaj se je zgodilo. Mitja naj bi Nataši rekel, da je dobila vojno, ni pa dobila bitke. "Jaz pa ne bom k**** in grem domov,“ naj bi Vesni zaupala razočarana kandidatka.

Mitja je pozneje povedal, da je tak odziv pričakoval. Kako skrušen je bil in kako divje je odvihrala Nataša, si lahko ogledate TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:23 5. November 2021.

    Ženska je poosebljena zloba. Ne bi češenj z njo zobala.

  • 07:55 5. November 2021.

    Buška

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.