Ljubezen po domače: POP TV dobro začinil situacijo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Miro jo je izločil, a Sonja se je vrnila.
Oglej si celoten članek

Boj za kandidata Miroslava Šinkovca bo srdit. To se je pokazalo v zadnji oddaji šova Ljubezen po domače, ko se je k Miru vrnila Sonja, ki jo je izločil na prvem večeru.

Foto: POP TV marina, irena Dogovor Miro-klana, ki ga poleg Sonje sestavljajo še Irena in Marina, ki se še borita za Mirovo srce, ter Tatjana, ki jo je kmet izločil v predzadnji oddaji, je bil namreč ta, da lahko vsaka od deklet kadarkoli obišče Mirovo posest. In Sonja je v dobri veri, da dogovor še drži, ta bonus izkoristila. A Irena in Marina nista bili prav nič veseli, ko sta jo zagledali. Večino časa sta jo ignorirali in nadaljevali s kmečkim opravilom.

Ko je Sonja vprašala, pri kateri bo spala, je nastala nekajsekundna tišina. "Ko sem vprašala, kje bom spala, sem dobila nelagoden občutek, ker ni bilo srčnega odziva, ki bi bil v taki situaciji pričakovan,“ je povedala razočarana Sonja, ki se je zaradi hladnega tuša, ki ga je doživela pri ženskah, bala Mirovega odziva. A njene skrbi so bile odveč. Miro jo je bil zelo vesel in se ji popolnoma posvetil. Medtem ko sta ostali dve kandidatki garali, sta s Sonjo igrala golf, kar sta mu Irena in Marina kar malo zamerili …

Sicer pa je tudi v tej epizodi prišlo do slovesa. Kmet Jani se je moral posloviti od ene od svojih deklet. V slovo je pomahal Danijeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.