Ljubezen po domače: Pred nos mu je pomolila svoje obline, on pa takole ...

Foto: voyo.si Manja Šernek Foto: voyo.si Manja Šernek Foto: voyo.si Manja Šernek Foto: voyo.si Manja Šernek Foto: voyo.si Manja Šernek Foto: voyo.si Manja Šernek Foto: voyo.si Manja Šernek
Ljubezen po domače. Manja Šernek pokazala svoje adute, Davidu je bilo vidno neprijetno.
Oglej si celoten članek

Tudi David Krulčič se je razveselil prihoda svojih treh deklet, ki pa jih zaradi babice ni povabil k sebi domov, ampak jim je uredil nočitve v vili z bazenom.

Ali je voda v bazenu topla, je preveril z verjetno najbolj seksi kandidatko letošnje sezone, mlado Manjo Šernek, ki mu je svoje obline pokazala v lepem bikiniju. Če je pričakovala, da se jim David ne bo mogel upreti in se ji bo poskušal približati, se je motila. Postavni Primorec je ves čas pogledoval na drugo stran in se nasmihal ... “Ne vem, ali je razlog za to, da me David ni gledal v oči, moj dekolte … Ker njegovih oči nisem našla niti v svojem dekolteju. Bolj je pogledoval levo in desno kot pa na kateri koli del mojega telesa,“ je lepotica, ki pravi, da so ji všeč moški, ki vedo, kaj hočejo in se za to borijo, povedala po namakanju v bazenu.

Njun "nerodni" zmenek si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:52 9. Oktober 2021.

    V omenjeno oddajo se prijavljajo sami retardiranco. Večina njih nima 100 pik.

  • 12:31 8. Oktober 2021.

    Pokvarljiva roba vedno lepo izgleda

  • 11:14 8. Oktober 2021.

    Vojaške kopalke?? Drugače pa huuda...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.