Ljubezen po domače: Prespala pri kmetu, sotekmovalki se je "snelo“

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Po napadu se je razjokala.
Oglej si celoten članek

Pri Renatu Lužarju je bilo tokrat zelo napeto. Tamara je prespala v njegovi sobi, kar je Dorotejo močno ujezilo. Kaji je rekla, da celo noč ni mogla spati, ker sta bila Renato in Tamara glasna. Kaja se ni pustila sprovocirati in nočnega dogajanja ni komentirala. Nato sta k njima prisedla Renato in Tamara, ki ji je bilo verjetno žal, da ni ostala v hiši.

Foto: Pop TV doroteja, renato lužar

Doroteja je Tamaro poskušala pred kamerami in pozneje tudi pred Renatovo mamo očrniti. Svetlolaska je med drugim izjavila, da je Renato tudi njo nagovarjal, naj pride spat k njemu, a je njegovo ponudbo odklonila, ker "se spoštuje kot žensko“ in ker jo je mama lepo vzgojila.

Brez dlake na jeziku Ivo Hvalica: Nimamo nekega normalnega šefa stranke, vsi so znoreli!

Tamara ji je razložila, da se med njima ni zgodilo nič, a ji Doroteja ni verjela, ker je na Renatovem vratu opazila ljubezenski ugriz. "Ne vem, kako mi lahko kaj takšnega reče, saj me sploh ne pozna,“ je bila presenečena Tamara. Da se med njima ni nič zgodilo, je potrdil tudi Renato. "Spala je pri meni, ker je bila mrzla noč. Malo sva se stiskala, več se ni zgodilo. Všeč mi je, zato nočem prehitevati,“ je povedal v kamero, pred svojimi dekleti pa se je le hudomušno smejal. Dorotejino ljubosumje mu je namreč godilo …

Tamara se je sicer takoj po Dorotejinem "zaslišanju“ umaknila in se zjokala. "Šokirala me je. Nisem pričakovala, da bom slišala takšne besede,“ je povedala temnolaska, ki se je zbala za svoj ugled. Doroteje njene solze niso omehčale, saj je bila prepričana, da so zaigrane.

Foto: POP TV Vesna Šošterič
Vroče je bilo tudi pri Vesni, ki je morala enega kandidata poslati domov. Njena starša sta odločila, da mora izbirati med Mihom in Gorazdom. Domov je moral Gorazd, ker med zmenkom ni bil dovolj zgovoren.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:57 15. April 2018.

    Tale Doroteja izgleda nevarno. Psihopatska, ljubosumna reakcija. Kako je s tistim nožem držala v šahu Renatovo mamo ... Skratka, psihopatka. …

  • 12:33 15. April 2018.

    Butasti resničnostni šov.

  • 07:20 15. April 2018.

    Tragikomedija.Prvo kot prvo,normalen clovek ne bo po tej poti iskal partnerja.Kaj vidijo punce na tem Renatu,mi ni jasno.Ima se za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.