Ljubezen po domače: Razkrivamo nove kandidate!

Foto: POP TV ljubezen po domače, Franc Jarc Foto: POP TV ljubezen po domače, Damjan Šalamun Foto: POP TV ljubezen po domače, Janez Križnar Foto: POP TV ljubezen po domače, Franc Jarc Foto: POP TV ljubezen po domače, Štefan Pinterič Foto: POP TV ljubezen po domače, Matej Šuštarič Foto: POP TV ljubezen po domače, David Vidmar Foto: POP TV ljubezen po domače, janez marn Foto: POP TV ljubezen po domače, janez rebernik Foto: POP TV ljubezen po domače, metka šeškar Foto: POP TV ljubezen po domače, Jacqueline Kale
To so kandidati 4. sezone šova Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Preden se izteče rekordno gledana 3. sezona najbolj priljubljene oddaje Ljubezen po domače, že prihaja na POP TV predstavitvena oddaja nove, 4. sezone. Ta bo 29. junija.

Spoznali boste 10 novih kraljev in kraljic podeželskih ljubezenskih zgodb, ki bodo celo poletje čakali na pisma novih kandidatov in kandidatk, ki bodo ujeli njihova srca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.