Ljubezen po domače: Renato Lužar pokazal svoje novo dekle

Foto: POP TV
Foto: POP TV
To ta lepotička ima dolge temne lase …
Oglej si celoten članek

Renato Lužar je v šovu Ljubezen po domače iskal dekle in ga tudi našel. Njegovo srce je osvojila Tamara Korošec, ki se je kmalu po koncu snemanja preselila na njegovo kmetijo. Golobčka sta svojo srečo rada delila z javnostjo in objavljala romantične fotografije, govorilo se je celo o poroki. Februarja pa je odjeknila vest, da sta se razšla. Kaj točno se je zgodilo, ni znano.

Kmalu po razglašeni epidemiji nam je Tamara zaupala, da je spet našla ljubezen, aprila pa jo je očitno tudi Renato, svojo novo izbranko pa je sledilcem na družbenih omrežjih predstavil šele pred kratkim.

Lepotički je ime Patti, prihaja pa iz Celja 

xxx


Oglej si novi del šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:58 3. September 2020.

    Looser ne Luzar!

  • 16:29 3. September 2020.

    V čem je ta Renato poseben in drugačen, boljši od drugih da pišete članek o njem? Ima zlato srce, je …

  • 12:50 3. September 2020.

    Kdo pa je spet ta "znani" Slovenec?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.