Ljubezen po domače: Sabina ima težave z zalezovalcem, policija nemočna

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Resničnostna zvezdnica se je nekomu očitno močno zamerila …
Oglej si celoten članek

Sabina Mlakar, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Kmetija, trenutno pa sodeluje v šovu Ljubezen po domače, se že nekaj tednov ukvarja z zelo neprijetno situacijo, ki ji nikakor ne more priti do dna.  Po vsaki oddaji Ljubezen po domače jo po telefonu namreč kliče neznanec in ji grozi ter jo zmerja.

"Res je. Ko se oddaja konča, me pokliče in mi govori grde besede, ki me vznemirijo. Rada bi vedela, zakaj, ker meni se ne zdi, da sem naredila kaj takega, da je lahko tako nesramen in me zmerja s kur**. Dve osebi sumim. Morda je kdo iz Katarinine strani, da je ona koga nagovorila, ker se nisva dobro razumeli v šovu. Bili sva kot pes in mačka. Mi je pa zelo čudno, saj so bile na Kmetiji veliko večje piz******, pa nikoli nisem dobivala takih klicev," pove Sabina.

Pravi, da vse posnetke klicev hrani, a da ji ne more pomagati ne operater, ne policije, ker klicatelj nima naročniškega razmerja, pač pa predplačniško, zato številke ne more blokirati. Policija ji je svetovala, naj počaka do konca šova. Če se klici ne bodo nehali, bo to morala urediti po sodni poti. Je pa zelo neprijetno, saj neznanec Sabino kliče tudi po desetkrat na dan, če je ne dobi na telefon. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 10:26 23. December 2020.

    v svojem telefonu v dohodnih klicih blokiraš kogar hočeš,je pa res problem, če ima "ta pacient" skrito številko,ampak te lahko …

  • 17:32 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 14:00 17. December 2020.

    Sabina ima težave z zalezovalcem, policija nemočna........Ali gre za starega znance iz policije?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.