Ljubezen po domače: Saška Omeragič gre drugo leto pod nož!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lepotica je končno zbrala pogum za lepotno operacijo.
Oglej si celoten članek

Saška Omeragič, ki smo jo spremljali v tretji sezoni šova Ljubezen po domače, je znana po svoji zavidljivi postavi, ki jo velikokrat izpostavi tudi na fotografijah. Temnolasko pa že od najstniških let na sebi moti to, da ima majhne prsi, zato se je po štiridesetem opogumila in si bo v novem letu privoščila operacijo prsi.

"Nekako sem upala, da mi bodo zrasle, ko bom velika, pa mi niso, ha ha. Iz košarice A si bom prsi povečala na košarico C. Za to se nisem odločila prej, ker me je bilo strah operacije, sedaj pa so tudi leta naredila svoje in mislim, da je pravi čas," je zaupala resničnostna zvezdnica, ki trenutno dela licenco za nepremičninsko posrednico. 

Pred kratkim pa je na Instagramu ponovno izpostavila svoje telo, tokrat je posnela gole avtoportrete, saj se profesionalno ukvarja tudi s fotografijo, kot model in kot fotografinja. Pravi, da so to njene najbolj sproščene fotografije, saj je bila v studiu popolnoma sama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:32 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:51 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:15 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.