Ljubezen po domače: Sentya in Matej sta se zbližala po njeni nesreči

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Je bila ljubezen na prvi pogled?
Oglej si celoten članek

Čeprav sta se v šovu Ljubezen po domače potegovala vsak za svojega junaka podeželja, nista mogla mimo simpatije, ki je med njima vzklila že ob prvem srečanju, ko so se kandidati na Vranskem spoznali s svojimi kmeti. Sentya in Matej sta kmalu po koncu šova postala par, eno leto kasneje pa ju je razveselila še hčerka Aurora

"Midva sva že takoj začutila malo boljšo naklonjenost, ki se je razvijala tekom snemanja, a si nisva upala glede tega nič narediti. Simpatijo sva začutila že na Vranskem, tam smo imeli veliko časa za druženje. Vmes sva vse skupaj pustila, ko sva zaključila s snemanjem šova, pa sva se začela malo bolj konkretno pogovarjati o nama. Prednost je ta, da živiva zelo blizu, delila sva si isto izkušnjo s šovom, zato se je hitro nadaljevalo. Lani oktobra sem si jaz nato zvila gleženj in nikamor nisem mogla, Matej pa me je takrat veliko obiskoval in lepo poskrbel zame," je za zurnal24.si povedala Sentya.

Golobčka po rojstvu hčerke, ki se jima je rodila oktobra letos, načrtujeta tudi poroko. "Hitro sva se ujela, z najinim zakladom pa sva zvezo še potrdila. Najina želja je, da jo potrdiva tudi s poroko, ki naj bi se v krogu družine in prijateljev zgodila drugo leto. Seveda ni vedno nedelja, a se spoprimeva z vsem in potegneva najboljše iz vsake situacije. Glede tega se zelo potrudiva, oba sva take narave, pozitivne in hvaležne, zato negujeva te lepe občutke," še dodaja Sentya.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.