Ljubezen po domače: Sonji se je zaradi šova oglasil bivši

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prebolevala ga je skoraj 13 let, zdaj pa je končno dobila svoj zaključek.
Oglej si celoten članek

Sonja Plešnar, ki se je v šovu Ljubezen po domače bori za Mitjevo srce, ima za sabo precej žalostno ljubezensko zgodbo. Svojega bivšega moža je namreč prebolevala dolgih 13 let, saj ji nikoli ni razkril razloga za razhod. 

"Zaradi oddaje Ljubezen po domače sem končno dobila odgovore. Da sem v šovu, je videl prek družbenih omrežjih, povedali pa sta mu tudi njegovi nečakinji, s katerima sem še vedno v stikih. Poklical me je in končno sva razčistila, kaj je bil razlog za ločitev. V tistem obdobju sta namreč zboleta tako njegov oče kot moja mama in sva vsak na svojem koncu, on na Nizozemskem, jaz v Sloveniji, negovala svoje starše. Povedal mi je, da mu je ločitev takrat predlagala mama, saj se ji je zdelo, da bova tako oba bolj srečna. Otrok nisva imele, oba sva bila zaradi dela tudi veliko odstona in jo je ubogal. Kakšna lisica! Pred mano pa se je vedno delala prijazno. Mi je pa sedaj, ko sem dobila odgovor, veliko lažje in za to se moram zahvaliti šovu. Ker tega odgovora drugače ne bi dobila, nisem si ga upala vprašati, napake pa sem vsa ta leta sem iskala pri sebi. Sedaj sem končno pripravljena na nove radosti in nove moške," je za zurnal24.si zaupala Sonja. 

Foto: Osebni arhiv Sonja Plešnar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:33 23. November 2021.

    Komu si pa ti lahko trdil, debil zgubljeni, si tvoj smisel za humor razlagal pingvinom ob Amazonki, …

  • 21:33 21. November 2021.

    Neuravnovešena ženska.................. Vsak moški se je bo ogibal.

  • 16:12 21. November 2021.

    Kaj pa ji je rekel? A da je urezana?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.