Ljubezen po domače: Ste tudi vi spregledali to podrobnost o Miji?

Foto: Voyo
Foto: Voyo
V šovu je to le mimogrede omenila.
Oglej si celoten članek

Se spomnite, ko sta v šovu Ljubezen po domače Mija Rovtar in Lovro Gregorš uživala na romantičnem oddihu na Brionih? Takrat je pokazala, kako navdušena je nad živalmi in kako rada jih ima. Je pa omenila tudi, da ne je mesa.

"Res je, približno sedem let že ne jem več mesa," je pojasnila za Žurnal24. dodala pa: "Nisem tako stroga vegetarijanka, saj občasno jem ribe."

Za to, da je črtala meso iz svojega jedilnika, se je odločila, ker se ji živali smilijo.

"Ne zdi se mi prav, ker so tako mučene in so jim kratene osnovne pravice. Živalca rada lepo živi kot mi, ima čustva in si želi v miru in svobodi vzgajati svoj naraščaj. Sanjam o svetu, kjer smo vsi enakopravni, kjer živali in ljudje živijo v slogi in ljubezni. Vsi imamo eno sonce in eno zemljo, imejmo še eno srce, ki bije za vsa bitja," je Mija strnila svoje misli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • MS
    10:48 13. Junij 2022.

    Tako primerjavo zmore le... ma ne bom žalil bolnika!

  • 06:58 13. Junij 2022.

    Smilijo se mi vegani ki uničujejo vse zeleno kar jim daje kisik... in jih to ne moti.. trave so tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.