Ljubezen po domače: Ta lepotica se poteguje za srce Poptevejevega kmeta

Foto: POP TV ljubezen po domače, Janez Križnar Foto: POP TV ljubezen po domače, Štefan Pinterič
Katera dva kandidata šova Ljubezen po domače sta že izpadla?
Oglej si celoten članek

Za nami je prvi del šova Ljubezen po domače. Voditeljica Tanja Postružnik Koren je obiskala prve kandidate, med drugim tudi Damiana Šalamuna. Ta je debelo pogledal, ko je videl, da mu je pismo poslala eksotična lepotica.

Foto: POP TV ljubezen po domače, Damjan Šalamun

Zanj se je namreč prijavila Kolumbijka Carmela Mosquera, ki že 13 let živi v Ljubljani, ukvarja pa se z manekenstvom. Damian je bil več kot očaran, a kot je Slovenija že izvedela, ga je na koncu osvojila Barbara, ki mu je pred nekaj dnevi rodila hčerko.

V naslednji krog so se uvrstili tudi Jacqueline Kale, Franc Jarc in Janez Marn, izpadla pa sta Štefan Pinterič in Janez Križnar.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:13 7. September 2020.

    pa kaj povsod morajo morate vlačit tote čokoladne

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.