Ljubezen po domače: Takole se je Matej umaknil njenemu poljubu

Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej Foto: POP TV urška, matej
Urška je pričakovala poljub, Matej pa ni bil za stvar.
Oglej si celoten članek

Kaj se dogaja med Matejem Ruparjem, Poptevejevim ženinom, in njegovo zalo Urško? Ne prav veliko … Medtem ko so se Drago, Jani in Miro že zelo zbližali s svojimi izbrankami, se Matej poljuba visokorasle lepotice brani.

Golobčka sta nekaj dni preživela v Budimpešti. Začelo se je zelo obetavno. "Jaz bi s tabo šel kamor koli, ni važno, kam. Samo, da sva skupaj. Dobro energijo imaš,“ je Matej povedal Urški, pozneje pa v kamero dodal, da misli, da je sprejel pravo odločitev, ko je domov poslal Metko. Nato pa je prišel romantičen večer v bazenu, v soju svečk. Urška je pričakovala poljub, a Matej ni bil za stvar. Govoril ji je, da lepo diši, ko pa mu je hotela dati poljub, je umaknil lice. "Zdiš se mi drugačen, kot bi se držal nazaj,“ je potožila lepotica, Matej pa ji je le odvrnil, da je čisto mogoče, da ima takšen obrambni mehanizem. Je res tako prepričan, da je Urška prava zanj?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:27 29. Maj 2017.

    Kakšna punca pa je to, da bi morali kar vsi na kolena pred njo?

  • 13:50 29. Maj 2017.

    Če bi bil na njenem mestu bi ga kar nekam poslal. Taka punca ima snubcev veliko pa še lepših

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.