Ljubezen po domače: Tamara Korošec objavila fotografijo z novim fantom!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Lepotička je zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Potem ko smo v začetku septembra pisali, da je nekdanji Poptevejev ženin Renato Lužar pokazal svoje novo dekle, je sedaj njegova nekdanja zaročenka, Tamara Korošec, razkrila, kdo jo greje v  teh vse bolj hladnih nočeh. 

"In nato si prišel ti,“ je zapisala ob romantični fotografiji z novim fantom.

Tamara je za naš medij razkrila, da sta se s svojim novim izbrancem, ki prihaja iz Maribora, spoznala že pred nekaj leti v nekem klubu. "Pogovarjala sva se in si nekaj časa dopisovala, a je pri tem tudi ostalo. Sedaj pa sva se slučajno spet srečala, ker imava skupnega prijatelja. Skupaj smo šli na pijačo in tako se je najina zveza začela,“ je še razložila Tamara.

Še vedno ni popolnoma jasno, zakaj sta Renato in Tamara, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, razdrla zaroko. Skorajda do konca zveze sta namreč svoje sledilce razveseljevala s svojimi močno zaljubljenimi posnetki, zato je konec ljubezni šokiral javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.