Ljubezen po domače: Tamara Korošec se je odločila za spremembo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tudi s to potezo je obrnila nov list v življenju.
Oglej si celoten članek

Leto se je za Tamaro Korošec, nekdanjo tekmovalko šova Ljubezen po domače, začelo burno, saj sta se z Renatom Lužarjem razšla. Mladenka, ki je pri svojem srčnem izbrancu že lep čas živela, je tako čakala selitev nazaj domov v Poljčane, kjer je obrnila nov list v svojem življenju. Kot nam je pred kratkim razkrila, ji je že vedno zelo težko.

"Najina veza se je na sveže končala in meni je še vedno zelo težko. Renato je bil takoj za mojim očetom prvi moški v mojem življenju, ki mi je toliko pomenil,“ je za naš portal povedala lepotička, ki se je, tako kot mnogo žensk pred njo, s koncem zveze odločila tudi za spremembo imidža. Tamara ima sedaj rdeče lase!

"Rdeča je močna barva. Vsaj za mene. Izraža neko moč, borbenost, uporništvo, ognjevitost. Vse to, s čimer se sama trenutno borim. Kar trenutno potrebujem. In s tem, ko dobivam pozitivne pohvale, da je bila to super odločitev in da super izgleda, dobim potrditev, da je bila to dobra odločitev," je svojo odločitev za naš medij pokomentirala Tamara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.