Ljubezen po domače: Tekmovalka zaradi oddaje trpi že pet mesecev

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fotomodelu, igralki in umetnici Saški Omeragič je žal, da se je prijavila v šov Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Saška Omeragič, ki se v šovu Ljubezen po domače bori za srce kmeta Jaka Hafnerja, je med drugim tudi doktorska študentka na Pravni fakulteti v Mariboru, fotografinja in umetnica, ki je na Ptuju kandidirala za mestno svetnico. Ker je Saška od Jake starejša 15 let in ker je njen Instagram poln razgaljenih umetniških fotografij, so se nekateri oboževalci oddaje odločili, da jo "pribijejo na križ". Kamen spotike pa niso le njena leta, temveč tudi zadržanost okoli tega, ali že ima otroke. Saška pravi, da otrok ni izpostavila, ker očeta že imajo in ker jih ne misli "podtikati v tuja gnezda", saj so otroci njena odgovornost. 

taka je danes Jadranka iz Big Brotherja je nazaj

"Žal mi je, da sem šla v to oddajo. Poskušam se ohladiti, a ob takih primitivnih komentarjih in vprašanjih postanem kar kolerična. Trpela sem pet mesecev, ker nisem vedela, kako me bodo predstavili, zdaj pa še vsi ti komentarji, da sem ku*** in lovača. Osebno so napadli tudi mojo hčerko. Ptuj je ena velika vas, Slovenija je ena velika vas. Ampak, ker sem starejša in bolj izobražena se na tak nivo ne bom spuščala. Vse, ki se jim moje fotografije zdijo kamen spotike, pa vabim, da me pokličejo in da tudi njim naredim kakšen lep portret," pravi Saška.

Magazin Tamara in Renato iz Ljubezni po domače se pripravljata na nekaj večjega!

V šov se ni prijavila sama, pač pa so jo povabili preko casting agencije. Pravi, da ni vedela za kakšno vrsto oddaje gre, ker je nikoli prej ni gledala. Ko so ji producenti predstavili kandidate, se je odločila za Jako, ker ji je deloval zelo zrel in spoštljiv. "Jaz sem fotomodel in sem to priložnost vzela kot izziv in referenco za naprej, vendar tudi zelo odgovorno, saj nikoli ne veš, kje te čaka ljubezen. A čeprav vsi hrepenimo po ljubezni, vemo, da so možnosti za dolgotrajno razmerje v taki oddaji majhne. Vsi pa smo notri tudi zaradi lastne promocije, saj ima vsak nek svoj s. p.," je še razkrila Saška. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:00 17. Marec 2019.

    Javno se zgražate, skrivaj pa se naslajate ob njenih fotografijah. Lepa je in marsikdo ji je nevoščljiv. Razlika v letih …

  • 23:34 15. Marec 2019.

    Izobražena...in ljubezen po domače.Ma dajte no.

  • 16:28 15. Marec 2019.

    Saška Omeragić - pa ja, da ni vedela, kam se podaja. Malo poizveš, za katero oddajo se gre. Njej pač …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.