Ljubezen po domače: To je Gašper ‘zabrusil’ izbrankini lepi sestri

Foto: POP TV patricija lovenjak, gašper hafner Foto: POP TV patricija lovenjak, gašper hafner Foto: POP TV patricija lovenjak, gašper hafner Foto: POP TV patricija lovenjak, gašper hafner Foto: POP TV patricija lovenjak, gašper hafner
Kandidat šova Ljubezen po domače je moral verjetno pogoltniti slino, ko je videl, kako lepo sestro in prijateljico ima Patricija.
Oglej si celoten članek

V zadnji oddaji šova Ljubezen po domače smo spoznali sestro in prijateljico Gašperjeve izbranke Patricije.
 
Lepotičko je prvo snidenje zaskrbelo, saj ve, da ima njena sestra Karin visoke standarde, kar se fantov tiče.

Ljubezen po domače Ljubezen po domače: Kaj je bilo pa to?! Ste slišali, kaj je rekla Gašperjeva mama?
 
Prijateljica Špela je Gašperju takoj dala vedeti, da se mora lepo obnašati, Karin pa je zanimalo, kakšne namene ima s Patricijo. “Kaj te briga? Si policist? (smeh) Je “fejst” punca. Kot sem že rekel, potrudil se bom, ne bom pa preveč načrtoval. Greva počasi in spontano naprej. Če se bom prav obnašal, bo morda družina.”

Dekletoma je bil Gašper všeč. Špela je prepričana, da se bosta golobčka dobro razumela, Gašper pa meni, da se bo v Patricijino družbo z lahkoto vklopil. “Ne dvomim, da se bomo razumeli. Všeč mi je bilo, da ste me napadali, saj je to znak, da jo imata radi.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.