Ljubezen po domače: To se je zgodilo, ko so ugasnile kamere

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Je med Simonom Petrom in Tjašo preskočila iskrica?
Oglej si celoten članek

V petek je bil na POP TV na sporedu drugi del šova Ljubezen po domače, v katerem je osem podeželskih fantov iskalo ljubezen. Odslej bomo na malih ekranih lahko spremljali le pet ženinov, saj so tri izločili. Med tistimi, ki so dobili najmanj pisem, je bil tudi Simon Peter. Mladenič, ki živi pod Peco, je dobil le eno pismo. Avtorico tega pisma je tudi spoznal, saj mu je POP TV mlado damo takoj pripeljal na posestvo. "Presenečenja sem bil sicer vesel, morda pa bi bilo kljub temu bolje, če bi mi dali le pismo in bi se po premisleku sam odločil, ali z dekletom navezati stike ali ne,“ je Simon povedal za Žurnal24.

Čeprav je bilo videti, da sta se s Tjašo dobro ujela, pa iskrica med njima ni preskočila. "Tjaša je s televizijsko ekipo šla domov. Po tem sva se še nekajkrat slišala po telefonu, sedaj pa nisva več v stikih,“ je za naš portal še povedal.

PREBERITE ŠE: To so dekleta, ki so se prijavila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:04 7. Marec 2017.

    To je pa že mal zvodništvo, al kako?

  • 09:39 7. Marec 2017.

    Vse za šov na televiziji.<br />Ah, tako nizko ste padli na POP TV.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.