Ljubezen po domače: Trije kandidati so se poslovili iz šova

Foto: POP TV jan golnik Foto: Pop TV Jože Švajger, Ljubezen po domače Foto: POP TV Daniel Kljun
Eden od osmih kandidatov ni dobil nobenega pisma ...
Oglej si celoten članek

Sinoči se je začela nova sezona najbolj romantičnega šova pri nas, Ljubezen po domače. Voditeljica Tanja Postružnik Koren je sedem podeželskih fantov in eno dekle obiskala na posestvu in jim izročila pisma ljubezni željnih Slovenk in Slovencev.

Pravila velevajo, da iz šova izpadejo trije kandidati, in sicer tisti, ki so prejeli najmanj pisem. V tej sezoni sta to Jože Švajger in Jan Goltnik. Slednji ni prejel nobenega pisma. Iz šova pa je prostovoljno izstopil Daniel Kljun, saj je poleti spoznal dekle, v katero se je zaljubil.

Magazin Jožetu Švajgru iz Ljubezni po domače edino dekle speljal sosed

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.