Ljubezen po domače: Tudi ta junak podeželja našel srečo v ljubezni!

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
V šovu ni našel prave, jo je pa kmalu po tem ...
Oglej si celoten članek

Se še spomnite junakov podeželja iz prve sezone priljubljenega šova Ljubezen po domače? Med njimi je takrat ljubezen iskal tudi Denis Ambrožič, lastnik prekrasne turistične kmetije in pivovarne v osrčju Brkinov. Denis leta 2016 v šovu sove sreče v ljubezni žal ni našel, jo je pa zelo kmalu po šovu.

"Skupaj dva že 4 leta in pol, imava 4 leta starega sina in mesec in pol staro hčerkico," je Denis za zurnal24.si povedal o svoji ljubezenski in družinski sreči. Pravi, da ima na šov lepe spomine in da z veseljem spremlja tudi vse nove sezone. Sicer pa je še vedno na polno zaposlen s svojo turistično kmetijo, izdelovanjem piva, prevzel pa je tudi gostilno ob znamenitih Škocjanskih jamah, tako da mu dela resnično ne zmanjka. 

Foto: Osebni arhiv Denis Ambrožič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:40 13. Julij 2021.

    ''Skupaj dva že 4 leta in pol, imava 4 leta starega sina ...'' Hm ...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.