Ljubezen po domače: V šovu hčerka znanega Slovenca

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Obtožbe. O njenem očetu se je pred tremi leti veliko pisalo.
Oglej si celoten članek

V romantičnem šovu Ljubezen po domače se za srce kmeta Renata Lužarja poteguje tudi Doroteja Knehtl, hčerka Bojana Knehtla, ki smo ga leta 2015 gledali v šovu Kmetija: Nov začetek.

Tega leta se je sicer tudi o Doroteji veliko pisalo, saj se je odzvala na očetove besede, da sta ga z mamo vrgli na cesto. Takrat nam je razložila, da se je moral zaradi prepovedi približevanja izseliti. Bojan naj bi se, ko je bil vinjen, nasilno obnašal. Te obtožbe je zavrnil in za naš portal povedal, da se hčerke nikoli ni grobo dotaknil, ampak je bil med prepirom le bolj glasen.

Foto: Planet TV bojan knehtl

Kljub družinskim zdraham nam je Doroteja takrat zaupala, da si želi imeti stike z očetom. O tem, kakšna je trenutna družinska situacija, smo želeli povprašati Bojana, ki je bil leta 2015 brezdomec, a se na naš klic ni odzval.

Bojan iz Kmetije Bojan iz Kmetije o hčerkinih obtožbah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:02 17. Marec 2018.

    A je še komu znan razen bedastemu piscu Ir.K. Če bi bilo tekmovanje bedakov bi bil Ir.K. šele drugi, ker …

  • 14:49 17. Marec 2018.

    Ta pa je znani slovenec če noben drug.Pa kaj pišete take bedarije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.