Ljubezen po domače: Verjemite mi, da sem zaradi tega še vedno zelo potrt

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Janez Marn pravi, da si je želel zveze s Sabino.
Oglej si celoten članek

"Jaz mislim resno, ampak vidim, da Janez še vedno hrepeni po mladih ženskah,“ je Sabina Mlakar povedala v zadnji oddaji šova Ljubezen po domače in presenetila gledalce. Po njenih besedah želi Janez Marn doma imeti mamo, ki bi zanj skrbela, ob strani pa še mlado ljubico, kar pa je Janez zanikal in že v šovu povedal, da mu je Sabina všeč, sicer je ne bi izbral.

"Ni res. Narobe je razumela. Vsak rad pogleda za mlajšimi. Realno pa je tako, kot je. Če Sabine ne bi hotel, je ne bi izbral. Bila je edina, ki mi je bila všeč. Verjemite mi, da sem zaradi tega še vedno zelo potrt. Želim si partnerke in si ustvariti skupno prihodnost. Sem izgubljen kot ovčka. Ne vem, od kod ji ta ideja, da bi rad mlajšo žensko. Morda sem kdaj kaj pomotoma izrekel ...“ je za Žurnal24 povedal Janez in dodal, da se s Sabino o tej temi nikoli nista pogovorila. "Sedaj ima drugega partnerja in ne želim drezati, da ne bi prišlo do neljubih dogodkov. Tudi po oddaji nisem poskušal, ker je stopila korak nazaj.

Janez pravi, da sta se s Sabino po koncu snemanja videla le tri ali štirikrat, ko je prišla na obisk. "Že takrat sem začutil, da je nekaj narobe. Ne vem, kaj se je zgodilo in ne bom je obsojal. V ljubezni nič ne dosežeš na silo. Zdaj sem na tleh. Nekaj časa bo trajalo, da bom spet sestavil svoje srce. Če ima željo, se lahko oglasi. Siliti pa je ne morem.“
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:41 29. December 2020.

    Uredništvu, se te prispevke, in oglaševalske bote ne da preprečit, blokorat. Hvala za razumevanje.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.